ConTRoL F – Noua Colectie Framboise FW16/17

Framboise Blog

 

Toamna, anotimp al nostalgiilor, poarta adesea amprenta verilor toride si ne indeamna catre rememorare si aduceri aminte. Ne distrage atentia de la magia momentului prezent, de la bucuria noului.

Cu acestea in minte, Framboise propune prin colectia de toamna iarna, Control F, o interpretare inedita a acestui sezon, privit mai degraba ca o calatorie de cautare si redefinire a lucrurilor care sunt cu adevarat importante pentru fiecare dintre noi decat pentru un carusel de amintiri.

Rochia are un loc de referinta in colectie, prin diversele reinterpretari care ii sunt atribuite, astfel incat sa se adapteze la orice ocazie si tip de personalitate. Din colectie nu lipsesc nici pantalonii palazzo din lana, camasile din matase, rochiile din casmir, poplin si bumbac sau pantalonii scurti si fustele din piele. Un amalgam de piese cheie in orice garderoba, un echilibru perfect intre taieturile drepte si tusele discrete de feminitate, cautarea pare sa aiba un raspuns.

Produsele din colectia Control F sunt disponibile atat in shopul online www.framboise.ro, cat si in showroom ul din strada Tudor Arghezi nr. 16.

Fotograf: Sebastian Enache

Styling: Luminita Faurescu

Hair & make up: Mihaela Cherciu

Model: Diana(Avenue Models)

Share this Post!

About the Author : andreea andreea

0 Comment